Феликс Оже-Алиасим се класира за четвъртфиналите на тенис турнира от

...
Феликс Оже-Алиасим се класира за четвъртфиналите на тенис турнира от
Коментари Харесай

Оже-Алиасим спря Мъри в Ротердам

Феликс Оже-Алиасим се класира за четвъртфиналите на тенис шампионата от категория АТР 500 в Ротердам, Нидерландия, откакто надигра Анди Мъри с 6:3, 6:4 за един час и 40 минути игра.

Канадецът започва стремително в зала " Ахой " и поведе на бърза ръка с 4:0 гейма след два осъществени пробива. Шотландският му съперник върна един, само че за повече нямаше сили и по този начин деветият в света дръпна в резултата. Втората част също стартира по-добре за финалиста в шампионата от 2020 година Оже-Алиасим, който проби в третия гейм. Мъри върна брейка, само че незабавно беше още веднъж продънен. До края тенисистът от Монреал не позволи съмнения, с цел да се класира в последните осем на шампионата. 

Оже-Алиасим завоюва 72% от точките на първи сервис. В спор за място на полуфиналите през днешния ден той ще играе с първата ракета на Англия Камерън Нори, който в профил Карен Хачанов.

Водачът в Стефанос Циципас ще се изправи на четвъртфинал против австралиеца Алекс де Минор, до момента в който Лоренцо Музети ще играе против чешкия квалификант Иржи Лехечка. Последният конфликт опълчва Мартон Фучович на настоящия първенец Андрей Рубльов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР