Федералните провинции Рейнланд-Пфалц и Северен Рейн-Вестфалия, които бяха сериозно пострадали

...
Федералните провинции Рейнланд-Пфалц и Северен Рейн-Вестфалия, които бяха сериозно пострадали
Коментари Харесай

Ще се увеличи ли броят на заразените с COVID-19 след наводненията в Германия?

Федералните провинции Рейнланд-Пфалц и Северен Рейн-Вестфалия, които бяха съществено потърпевши от опустошителните , засегнали Западна Германия, се опасяват от увеличение на честотата на COVID-19 след справяне с бедствието, оповестява публицистичната асоциация Redaktionsnetzwerk Deutschland (RND), представена от ТАСС.

" В днешно време доста хора се събират дружно в доста лимитирано пространство, с цел да преодолеят рецесията. Сега би трябвало да внимаваме битката против бедствието да не се трансформира в огромно събитие ", сподели Дейвид Фелтълн. Той добави, че доста поданици са претърпели огромни загуби заради наводнения. " В момента те мислят за всичко друго, само че не и за маска ", споделя Фрайхел.
 Все още не е ясно за какво жертвите на наводненията в Германия са толкоз доста Все още не е ясно за какво жертвите на наводненията в Германия са толкоз доста
Броят на жертвите от наводненията в Германия доближи 163-ма души. Ранените са над 700 и към момента стотици хора се търсят, предава БНР....

В този подтекст, съгласно RND, немското министерство на опазването на здравето, в съгласуваност с управляващите на засегнатите региони, приготвя специфична акция за имунизиране на популацията в бедствените региони. Много спасители към този момент са изцяло ваксинирани. Въпреки това, в препълнени региони, даже при изключителна обстановка, е належащо да се продължи да се съблюдават актуалните санитарни и хигиенични условия, с цел да се ограничи разпространяването на коронавирусната зараза.

Според обявата, засегнатите региони на Северен Рейн-Вестфалия също имат нараснал риск от увеличение на броя на случаите на коронавирусна зараза. " Повишеният риск от разпространяване на Sars-CoV-2 може да се развие основно заради настаняването на хора в приюти ", съобщи Министерството на здравеопазването в отговор на искане от RND. Изяснено е обаче, че с цел да се понижи възможното повишаване на заболеваемостта, е належащо да се направи тест, да се носят защитни маски и да се проветряват пространствата. В доста случаи, съгласно RND, на местата на жертвите към този момент са основани разнообразни структури за здравно обслужване. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР