Федералните прокурори признаха допълнително в съдебни документи, подадени във вторник,

...
Федералните прокурори признаха допълнително в съдебни документи, подадени във вторник,
Коментари Харесай

Министерството на правосъдието допълнително признава, че лаптопът на Хънтър Байдън е истински, съдържанието съответства на резервните копия на Apple iCloud

Федералните прокурори признаха в допълнение в правосъдни документи, подадени във вторник, че преносимият компютър, който Хънтър Байдън е оставил в компютърен магазин, се намира действителен факт, добавяйки, че наличието на преносимия компютър съответствува с това, което преди този момент е било получено посредством заповед за обиск в Apple iCloud на сина на президента.

В правосъдните документи DOJ на Байдън сподели, че IRS и ФБР получи заповед за обиск за данъчни нарушавания през август 2019 година и съумя да получи достъп до акаунта на Хънтър в Apple iCloud.

До септември 2021 година Apple сътвори аварийни копия на данни от разнообразни електронни устройства, които Хънтър архивира в своя iCloud акаунт.

„ Следователите по-късно са владеене на Apple MacBook Pro на обвинения, който той е оставил в магазин за компютри “, се споделя в правосъдната документи. „ Беше получена и заповед за претършуване на преносимия компютър му и резултатите от претърсването значително дублираха информацията, която следователите веч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР