Федералната служба по екологичен надзор на Русия установи срок, след

...
Федералната служба по екологичен надзор на Русия установи срок, след
Коментари Харесай

Въвеждат данък външна тоалетна в Русия: Необучени не могат да ги ползват

Федералната работа по екологичен контрол на Русия откри период, след който потреблението на тоалетни със септични ями без лиценз ще е нелегално. Всички притежатели би трябвало да се снабдят с документа до 1 септември 2021 година.
В Русия има над 85 000 000 септични ями. Фекалната маса има IV клас на заплаха, като в нея се съдържат микроорганизми, органични субстанции, фосфор и азот. За приемане на лиценз, притежателят би трябвало да показа документи като " паспорт на оборудването " и държавна оценка за пригодността на обекта да съхранява боклуци с IV клас на заплаха.
 Слагали сме неверно ароматизатора на тоалетната паница (ВИДЕО) Слагали сме неверно ароматизатора на тоалетната паница (ВИДЕО)
Дocтa чecтo в eжeднeвиeтo cи прaвим някoи нeщa бeз дa ce зaмиcлямe прaвилни ли ca или нe. Ocнoвнo зaрaди нaвикa, c кoйтo cмe cвикнaли....
Всички лица, регистрирани в жилището, оборудвано с такава тоалетна, са длъжни да преминат 72-часово образование по боравене с рискови боклуци. В случай, че притежателят на тоалетната допусне в нея необучени хора, го грози административно наказване.
Още:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР