Федерален апелативен съд се произнесе в понеделник срещу Закона за

...
Федерален апелативен съд се произнесе в понеделник срещу Закона за
Коментари Харесай

Федералният апелативен съд спря `Stop WOKE Act` на DeSantis на конституционни основания

Федерален апелативен съд се произнесе в понеделник против Закона за самостоятелната независимост на Флорида, закон, подписан от републиканския губернатор Рон ДеСантис, който имаше за цел да блокират „ събудени “ идеологии на работното място и в учебните заведения.

Трима съдийски състав към Апелативния съд на Съединени американски щати за 11-ти окръг съобщи, че така наречен „ Спрете греховете на нашите деца и Закон за чиновниците " или " Закон за прекъсване на събуждането ", който блокира бизнеса от преподаване на стратегии и уроци за разнообразие, беше противозаконен и опонира на Конституцията на Съединени американски щати, защото се основаваше на гледни точки, поддържани от държавното управление на щата.

„ Щатът Флорида се стреми да забрани на работодателите да организират наложителни срещи за своите чиновници, в случай че тези срещи поддържат гледни точки, които страната намира за обидни. Но срещи по същите тези тематики са позволени, в случай че ораторите поддържат гледни точки, с които страната е съгласна или най-малко не възразява до “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР