ФБР разсекрети документ за Инцидента в Розуел през 1947 г.

...
ФБР разсекрети документ за Инцидента в Розуел през 1947 г.
Коментари Харесай

ФБР разсекрети документ за Инцидента в Розуел през 1947 г.

ФБР разсекрети документ за Инцидента в Розуел през 1947 година …Наскоро е оповестен разкрит документ на ФБР, в който се твърди, че следовател от Военновъздушни сили на Съединени американски щати в Ню Мексико е видял „ три по този начин наречени летящи чинии “, пилотирани от „ трима хуманоидни водачи, високи към 90 сантиметра “.Изследовател на НЛО споделя, че „ издаденият документ от ФБР е несъмнено доказателство, че извънземен галактически транспортен съд се е разрушил в Розуел “.Докладът, показан на 22 март 1950 година и оповестен според Закона за свободата на информацията, удостоверява, че следовател от военновъздушните сили на Съединени американски щати в Ню Мексико е видял три „ летящи чинии “, ръководени от „ трима водачи с човешка форма “.

 1 473x600 - ФБР разсекрети документ за Инцидента в Розуел през 1947 година
Въпреки, че някои детайлности са пропуснати, Скот Уоринг има вяра, че документът е 100 % доказателство за злополуката на НЛО в Розуел през 1947 година
Анализирайки документа, уфологът споделя:„ Този ​​документ на ФБР е всъщност неоспоримо доказателство, че се е случила злополуката на НЛО в Розуел. Това също по този начин потвърждава, че държавното управление на Съединени американски щати наблюдава извънземни галактически кораби, извънземни тела и извънземни технологии … и даже оръжия, способни да унищожават извънземни кораби.Звучи необикновено, само че всичко е истина. Документът на ФБР показва няколко значими обстоятелството, които множеството хора не знаят и даже аз не ги знаех … Вярвам, че радарът, с който Военновъздушни сили на Съединени американски щати опитаха, е микровълнова технология. Това е рисково, защото нарушава някои типове електроника. ”Четете още: Тръмп: „ Това, което знам за Розуел е доста забавно! “ (видео)В допълнение, фактът, че държавното управление на Съединени американски щати има извънземни тела, и че употребява извънземна ДНК за основаване на „ земни сиви извънземни “, се поддържа и от други отчети. Тези  „ земни сиви извънземни “ служат на държавното управление на Съединени американски щати в подземна база на американските военновъздушни сили под лабораторията в Лос Аламос.Информацията в документа, оповестен от ФБР е подкрепена и от английския хакер Гари Маккинън, който споделя, че в компютрите на държавното управление на Съединени американски щати е видял доказателства за американски бойци, пътуващи в галактически кораби.Маккинън декларира:„ Имайки над 70 години извънземна технология, аз съм 100 % сигурен, че Военновъздушни сили на Съединени американски щати са се научили по какъв начин да я строят и да построяват свои лични кораби, летящи със скоростта на светлината, оборудвани с импулсни оръжия. “Инцидентът в Розуел на 8 юли 1947 година се случва през нощта, когато доста очевидци виждат неидентифициран летящ обект да се разрушава в ранчо покрай Розуел, Ню Мексико.По-късно обектът е разпознат като „ балон на Военновъздушни сили на Съединени американски щати “. Но има доста доказателства, че това е злополука на извънземен галактически транспортен съд, а държавното управление на Съединени американски щати е класифицирало цялата информация за случая.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР