Фаза на Луната: Втора четвърт, растяща Луна. Луната е в знак

...
Фаза на Луната: Втора четвърт, растяща Луна.
Луната е в знак
Коментари Харесай

Днешният ден е специален

Фаза на Луната: Втора четвърт, растяща Луна.

Луната е в символ Стрелец и на луфт от 02:52ч до 06:45ч.

От 06:45ч Луната минава в символ Козирог до 06:59ч на 1 август

Козирогът е архитектът на зодиакалните знаци – той символизира конструкция, деловитост, престиж, работа с съответни хрумвания, неизменност и нанагорнище по стълбата за реализиране на цели. Когато Луната минава през знака Козирог, евентуално ще изпитваме потребност да въведем ред в живота си.

Уязвими са злобен мехур, кожа, костната система, гръбначния дирек и долните крака. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лечение на гръбначния дирек. Добре се поддава лекуването на гастрит и язва.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 19:27ч

13-ият лунен ден е специфичен - даже във въздуха може да се почувстват някои промени. Мистика, странност царува на всички места. Ако са били спазвани всички лунни препоръки преди и е употребена лунната сила в вярната посока, тогава на 13-ия лунен ден ще има цялостно енергийно рестартиране. Цялото зареждане, което е работило преди, се заменя с ново: по-високо качество, по-чувствително, по-възприемчиво.

Тринадесетият лунен ден е цялостен с неясноти. За да излезете от порочния кръг на проблемите, би трябвало да работите върху себе си. Това е един от най-социалните дни, уместно време за обществени събития, групови контакти и събиране на информация.

Стари проблеми може да изплуват още веднъж, само че би трябвало да се справите с тях умерено. Решавайки проблемите, ще получите свежи сили да обновите живота си. В този ден елементарно можете да се освободите от бремето на предишното, в случай че то ви притиска и пречи на живота ви.

Енергиите на деня не са удобни за кавгите и конфликтните. Бъдете спокойни и другарски настроени. Денят не е подобаващ за съществени каузи и инициативи, изключително такива, осъществявани сами.

В този ден протичат процесите на подмладяване на организма. Ще бъде добре и доста навременно, в случай че обърнете внимание на себе си: посетете спа, сауна, използвайте козметика, здравословни храни - те ще се усвоят съвършено.

Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

Всичко, което има формата на кръг, в този миг има специфична сила. Затова обърнете внимание на сходни предмети.

Подрязване на косите в този ден ще ви помогне да настроите интуицията си към решение на проблемите в бизнеса, ще ви подскаже какво да предприемете и какво да не вършиме. Но има едно изискване – подстригването би трябвало да извършите вкъщи, независимо, не поверявайте своята сила даже в ръцете на непосредствен човек. Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си.

Следва 14 лунен ден от 19:27ч на 30 юли до 20:24ч на 31 юли
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР