Фаворитката на Румен Радев - синоптичката от БНТ Ева Кикерезова,

...
Фаворитката на Румен Радев - синоптичката от БНТ Ева Кикерезова,
Коментари Харесай

СПЕКУЛАЦИИ В МРЕЖАТА: Колко близка е Ева Кикерезова с Румен Радев?

Фаворитката на Румен Радев - синоптичката от Българска национална телевизия Ева Кикерезова, не пропусна да се появи до президента и по време на церемонията за втория му мандат. Моделката и тв водеща по традиция се подреди до Радев за фотография, а на фотото позираше и брачната половинка Десислава, която обаче - съгласно десетки мнения в обществените мрежи, гледаше повече от неприятно.

Кикерезова, която е известна в светските среди с еротичното си минало като звезда от кориците на мъжката библия “Плейбой “, бе част и от Инициативния комитет на Радев. Неизвестно по какви заслуги.

Още по-интересно е, че тя се оказа публично лице на компанията " Сиела норма " , която внесе скандалните машини за гласоподаване. На пазара се е появил календарът на " Сиела " за новата 2022 година, а модел на корицата е не различен, а президентската любимка Ева Кикерезова. Това евентуално е изцяло инцидентно...
свързани новини159990на 25.11.2021
Хубавицата влиза в света на шоубизнеса и малкия екран още на 18-годишна възраст. Истинската популярност обаче я застига след изгряването ѝ в “Плейбой “ и след пикантната реклама на ракията на алкохолния необут Миню Стайков, която се въртеше непрестанно в тв ефира преди години. В клипа Кикерезова има проблем с автомобила си и чужд мъж ѝ оказва помощ. “Вдигай “, споделя ѝ той, визирайки капака на колата. “А аз си помислих да подвигна краката “, възкликва дамата от рекламата и незабавно му дава телефона си.

Медийни изявления в жълти медии настояват, че в предишното си Ева Кикерезова се е занимавала с компаньонски услуги. Самата тя отхвърля. Това обаче не попречи на Сашо Диков да я запита непосредствено в ефир: " Вярно ли е, че си била продажница? "

Според някои спекулации, на които не хващаме религия, синоптичката за Радев е същото, каквото беше певицата Марияна Попова за някогашния президент Георги Първанов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР