Фърмуерът ColorOS 14, използван на смартфоните OPPO и OnePlus, скоро

...
Фърмуерът ColorOS 14, използван на смартфоните OPPO и OnePlus, скоро
Коментари Харесай

Фърмуерът ColorOS 14 ще получи актуализация на AI: кои смартфони се поддържат

Фърмуерът ColorOS 14, употребен на смарт телефоните OPPO и OnePlus, скоро ще получи две огромни актуализации с уголемен набор от функционалности, в това число и разнообразни принадлежности за умна приложимост. Компанията към този момент сподели по кое време ще бъдат налични тези нововъведения, кои функционалности ще бъдат включени в пакетите за актуализация, както и кои устройства ще ги получат.

Първият ъпдейт стартира да се популяризира на съвместимите устройства още на 5 юни и се чака целият развой да завърши до 10 юли. Регистърът на измененията включва опция за скриване на известията при екранна фотография и обновен редактор на скрийншотите с нови принадлежности като опция за прибавяне на линии, кръгове, стрелки и правоъгълници. В допълнение към фърмуера бяха добавени и следните нововъведения:

Функция за размазване на тапети; Сортиране на дилемите в планировчика на задачи; Нова икона за запис на разговорите; Разширена конфигурация на часовата зона в календара; Напомняния за часовите зони и корекции на времето за задания въз основа на тях; Нови икони за медийните файлове при шерване на албуми за по-интуитивна навигация.

С тази актуализация са съвместими следните смарт телефони:

OPPO Find N3, N3 Flip; OPPO Find X7, X7 Ultra, X7 Ultra Satellite Communication Edition; OPPO Find X6, X6 Pro; OPPO Reno11, 11 Pro; OnePlus 11, 12; OnePlus Ace 3, 3V; OnePlus Ace 2, 2 Pro.

Вторият ъпдейт за горните устройства стартира да се популяризира на 19 юни и това ще продължи до 15 август, според от района. Той включва усъвършенствания на функционалностите с логаритми за изкуствен интелект и още няколко промени:

Xiaobu Travel Assistant — асистент за пътуващия;  Xiaobu Document Q&A — резюме на документите и техния анализ; AI Elimination AI — гумичка за снимките; AI Cutout — инструмент за изрязване на обекти от изображенията; Подобрени образни резултати при пускане на голям брой настолни приложения и добавки; По-плавно отваряне на центъра за уведомяване; Възпроизвеждане на музика от Fluid Cloud в систематичния плейър; Функцията Microsoft PhoneLink Hotspot за бързо шерване на горещи точки; Подобрена дискретност на календара и клипборда; По-плавна работа на систематичния интерфейс.

AI Cutout, Xiaobu Travel Assistant и Document Q&A също ще бъдат налични и за евакуиране като обособени помощни приложенията от магазините на OPPO и OnePlus.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР