Фармацевтично производство, туризъм и селско стопанство - всичко това обединява

...
Фармацевтично производство, туризъм и селско стопанство - всичко това обединява
Коментари Харесай

От фарма производство до мини голф: Какво строи Vedra в полите на Странджа

Фармацевтично произвеждане, туризъм и селско стопанство - всичко това сплотява огромният капиталов план " Ведра Ленд " на компанията Vedra International и притежавания от нея производител Tera Pharmaceuticals. Той ще се осъществя в созополското село Зидарово, което е в региона на Странджа.

Детайли : Инвестицията ще е в границите на над 40 млн. лв., като първият стадий включва индустриална база, за която има и влезнало в действие позволение за градеж. Тя ще бъде лицензирана и сертифицирана по редица интернационалните стандарти.

Български производител влага 6 милиона лв. в съвременен козметичен цех в Габрово

Продукти на компанията се употребяват в АГ отделенията на десетки лечебни заведения у нас

В нея ще се създават медицинските произведения Теразал гастро, супозитории, овули и спрей, а бъдещото развиване се възнамерява да включва и продукция на хранителни добавки и лекарствени форми, прецизират от компанията.

Предвижда се и основаването на икономически комплекс за развъждането на над 60 типа билки и лечебни растения, а също и овощни дървета и млекодайни животни. Планът е до него да имат достъп и студентите медици и фармацевти в Бургас.

Събитиен център с повърхност от 1000 кв.м с мини голф игрище пък ще притеглят както уредниците на научни мероприятия, по този начин и туристи.

Още нещо: Първоначално в производството на медицински произведения ще бъдат ангажирани към 40 експерти биолози, химици и фармацевти, а при цялостната реализация на " Ведра Ленд " в него ще работят над 200 души.

Какво следва: Първата копка е на 18 септември, като за момента не е обществена информацията по кое време се планува да проработят както заводът, по този начин и останалите елементи от комплекса.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР