ФАРА – най-големият фестивал за реклама в България, отбелязва 20-тото

...
ФАРА – най-големият фестивал за реклама в България, отбелязва 20-тото
Коментари Харесай

Най-големият рекламен фестивал в България - ФАРА, става на 20 години

ФАРА – най-големият фестивал за реклама в България, отбелязва 20-тото си юбилейно издание през юни. Фестивалът е най-голямото и влиятелно събитие на рекламния и информационен отрасъл в България. Организатор на ФАРА е Българската асоциация на информационните организации, която тази година организира събитието в Пловдив  между 6 и 8 юни под мотото „ Гладни за хрумвания “. В Европейската столица на културата по време на ФАРА могат да бъдат прегледани освен най-интересните рекламни и информационни решения през годината, само че и ретроспективна галерия с емблематични реклами от предходните 2 десетилетия. Фестивалът ще показа изложбата във фоайето на Дом на културата „ Борис Христов “ в Пловдив сред 6 и 8 юни.  Експозицията е отворена за свободно посещаване всеки ден сред 9,30 и 18,00 часа в интервала на събитието.

За поредна година фестивалът освен ще отличи най-хубавите реклами за миналата година, само че провежда богат и забавен лекционен панел със международни лектори в региона на маркетинга, рекламата и изкуството. Присъствието на лекционния панел и на откритите представяния на рекламните планове за годината, както и присъединяване в двете церемонни по награждаването на отличените планове, изискват акредитация, която може да бъде закупена на https://www.fara.bg/accreditationbg.

Акредитираните участници във ФАРА ще могат да проследят надпреварата на креативен планове в 10 съществени категории и 25 подкатегории, като тази година във фестивала вземат участие 32 организации с общо 324 рекламни плана.

Юбилейното издание е мотив за включването на още една, 11-та категория, която не носи точки за крайното класиране в креативното съревнование, само че ще ни напомни забавни моменти от работата на организациите през годините – категорията „ The best of the first 20 “.

И тази година ФАРА продължава новата традиция да бъде освен съревнование, само че и лекционен конгрес на интернационално равнище. На 7 юни упълномощените участници ще имат опцията да чуят международни лектори от сферата на маркетинга, бизнеса и рекламата. Сред тях са Оскар Фаринети, създател на Eataly, фотографът Димитър Караниколов, Charlotte Bufler & Hans-Peter Albrecht от The Wunderwaffe, Munich, Фарид Чехаб - хоноруван ръководител и консултант на борда на Leo Burnett MEA и Фарис и Рози Якоб, съоснователите на номадската strategic & creative консултантска компания Genius Steals.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР