Фантомът на операта се завръща на сцената на Музикалния театър

...
Фантомът на операта се завръща на сцената на Музикалния театър
Коментари Харесай

„Фантомът на операта” се завръща с лимитирани спектакли

„ Фантомът на операта ” се завръща на сцената на Музикалния спектакъл в серия лимитирани спектакли през ноември. Датите са контрактувани след продължителни договаряния с фирмата-носител на авторските права.
Публиката ще може още веднъж да се наслаждения на най-касовия и зрелищен мюзикъл на родна сцена. Датите са лимитирани – 3, 9, 10, 13, 14,15,16 и 17 ноември. Билетите към този момент са в продажба на касата и на уеб страницата на Музикалния спектакъл.

Не пропускайте едно извънредно прекарване – международният мюзикъл „ Фантомът на операта ” от Андрю Лойд Уебър – в осъществяване на солистите, хора, балета и оркестъра на Националния музикален спектакъл!
С „ Фантомът на операта ” Националният музикален спектакъл, който през последните 25 години сътвори мощна традиция в слагането на мюзикъли, подвигна високо летвата за всички театрално-музикални подиуми в България.

От премиерата си на 25 януари до 14 април, когато се играе последният театър за сезона, „ Фантомът на операта ” на сцената на Музикалния спектакъл, той е посетен от рекордните 24 хиляди фенове. Първите 11 спектакъла бяха изплатени седмици преди премиерата, което наложи договарянето на спомагателни дати, с цел да се отговори на големия зрителски интерес.
33 години след лондонската си премиера „ Фантомът на операта ” се срещна и с взискателната българска аудитория. Първата му премиера в България е на 25 януари 2019 година на сцената на Националния музикален спектакъл. Най-популярният мюзикъл на сър Андрю Лойд Уебър " Фантомът на операта " е подложен допълнително от 35 страни в света. Той е вписан в Книгата на върховете за най-дълго играно шоу - след повече от 30 години на сцените на Бродуей в Ню Йорк и Уест Енд в Лондон. Спечелил е над 70 театрални награди, от които 21 награди „ Тони “ - непостижим връх и до момента.
Датите са лимитирани – 3, 9, 10, 13, 14,15,16 и 17 ноември. Билетите към този момент са в продажба на касата и на уеб страницата на Музикалния спектакъл - https://musictheatre.bg/.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР