Фън Шуй e философска наука за баланса, основната идея на

...
Фън Шуй e философска наука за баланса, основната идея на
Коментари Харесай

Как да превърнем дома си в генератор на позитивна енергия

Фън Шуй e философска просвета за салдото, главната концепция на която се явява търсенето на хубост и естетика в себе си и в заобикалящия свят.

Именно това е повода тази просвета да преглежда жилищното пространство като жив организъм и се старае да приведе в естетика с индивида.

Оформлението на интериор по Фън Шуй, в резюме казано, съставлява спазване на баланс сред Ин и Ян (части от едно приключено цяло), както и обезпечаване достъп на силата Ци (фундаментална субстанция във Вселената).

Как да превърнем дома си в генератор на положителна сила? Нека разгледаме няколко правила за организация на пространството по Фън Шуй, които ще ни оказват помощ да подредим своя дом освен стилно, само че и енергийно грамотно:
Използване на естествени материали; Присъствие на най-малко една стена с прозорец във всяка стая; Отсъствие на мебели с доста остри форми; Ярко, само че не натрапчиво осветяване, контролирано от естествена светлина и светли завеси; Наличие на огледала зрително разширяващи пространството; Наличие на картини, предизвикващи позитивни страсти – съгласно Фън Шуй те са основни активатори на позитивна сила.

Практични препоръки за класификация на дома съгласно фън шуй можете да откриете тук >>>

Автор: София Златкова, Design.Lab
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР