Фактите са такива, че парламентът действа изцяло в американски интерес.

...
Фактите са такива, че парламентът действа изцяло в американски интерес.
Коментари Харесай

Костадинов: Фактите са такива, че парламентът действа изцяло в американски интерес

Фактите са такива, че Народното събрание работи напълно в американски интерес. Toва посочи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов пред bTV като даде образец с утвърждението на контракта за закупуването на вторите F-16, военната помощ за Украйна и концепцията да се ликвидира българският лев за сметка на еврото.

 

Според него и медийното пространство е доминирано от американското посолство, финансирани от Фондация „ Америка за България “.

 

„ Не е нужно да изпиеш водата от морето, с цел да схванеш, че е солена “, безапелационен бе Костадин Костадинов. По отношение на измененията в Изборния кодекс, Костадинов уточни, че фалшификации се вършат и с хартията, и с машините. Не е казусът по какъв начин ще се гласоподава, а кой ще управлява гласуването, по думите му.

 

„ Възраждане “ са четвърта политическа мощ и търсят разновидности да се сформира държавно управление. От групировката на Костадинов са подготвени със състав за кабинет, в случай че получат третия мандат за сформиране на държавно управление от президента Румен Радев.

 

Ако ги натиснат от Американското посолство, е допустимо да се сформира държавно управление, сподели той. Според него най-хубавото решение са нови предварителни парламентарни избори.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР