ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Макрон съзнава какво ни чака

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Не бързайте да хулите Франция! Тя е същинска народна власт. Т.е. народовластие. 50% плюс 1 глас и властта се губи или печели. След 5 годишен мандат, Макрон бе избран отново, само че последователно схваща, че е неприятно избран отново, тъй като няма безусловно болшинство. Следователно с цел да прокарва промени би трябвало да търси съглашения с депутати, които са негови съперници.

В същото време от началото на войната, за разлика от българските политици, и политфилософи, той се опита да наложи дипломацията вместо стрелбата и оръжието. Видимо увисна, тъй като никой европейски президент не го поддържа. НАТО и американците постановиха на всички съдружници - война против Русия. В същото време Макрон е виновен пред цялото френското общество, освен пред гласоподавателите си. Той си дава сметка, че енергийната рецесия се задава безмилостно, със съответните обществени последствия.

Правителството на Франция към този момент предизвести, че битовата топлота ще бъде понижена, бензина нищожен и ще би трябвало да живеем по различен метод. Това значи неизбежни обществени конфликти и демонстрации, тъй като французите нямат българското самообладание, нито доверчивост. Поради това, преди да се нахвърляте върху Макрон, с упреци и насмешки, погледнете българските политици, сравнете ги с френските и си правете заключенията единствено по-късно и в никакъв случай преди!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР