ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Развенчаването на ПСР тестовете

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Науката победи! Чакам този миг от година и девет месеца. Истината и медицината, учредена на доказателства, спечелиха – митът за крайната дума на ПСР тестванията при диагностицирането на Ковид-19 и разкриване на SARS-COV-2 у хора с грипоподобни признаци, най-сетне получи опровергаване и то не от кого да е, а от Центъра за заразни болести на Съединени американски щати. това написа Антония Първанова, представена от svobodnoslovo.eu.

Те си издигнаха този тест в фетиш, те си го смъкнаха. Сега се уплашиха, тъй като почтената научна общественост се окопити и провежда. На бял свят бяха извадени данни от изследвания, доказващи по неоспорим метод грешката в отчитането на резултатите от ПСР теста и невъзможността му да разпознае SARS-COV-2 сред над 46 разнообразни типа РНК вируси, някои в пъти по-опасни от него.

Почти две години по-късно, когато всеобщите митинги заплашват да пометат политическия и псевдоекспертен хайлайф на пандемията и от цялата скица замириса на интернационален съд, истеричният фанатизъм за нашето избавяне към този момент е неуместен за властта. Започва промяна на посоката и първият глинен крайник, върху който се крепеше цялата Корона-пандемия, се счупи. Остават още няколко стъпки, с цел да се разграничат заболелите и умряли от други респираторни вируси (в това число сезонен грип), които мистериозно изчезнаха от март 2020 до юли 2021.

Междувременно, мнозина натрупат грандиозни облаги от страховете и страданията на милиони хора по света. За останалите остава философското успокоение, че най-после всеки заплаща личната си сметка.

Из известие на CDC:
„ След 31 декември 2021 година CDC ще отдръпна настояването до Американската организация по храните и медикаментите (FDA) за позволение за незабавна приложимост (EUA) на CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) RT-PCR Diagnostic Panel, разбор, показан за първи път през февруари 2020 година за разкриване единствено на SARS-CoV-2.

CDC дава това авансово уведомление за клиничните лаборатории, с цел да разполагат с задоволително време за избор и използване на една от многото други възможности, позволени от FDA.

В подготовка за тази смяна CDC предлага клиничните лаборатории и тестовите уеб сайтове, които са употребявали CDC 2019-nCoV RT-PCR разбор, да изберат и да стартират прехода си към различен COVID-19 тест, утвърден от FDA.

CDC предизвиква лабораториите да обмислят приемането на мултиплексен способ, който може да улесни откриването и диференцирането на SARS-CoV-2 и грипни вируси.

Такива разбори могат да улеснят непрекъснатото тестване както за грип, по този начин и за SARS-CoV-2 и могат да спестят както време, по този начин и запаси, до момента в който се насочваме към грипния сезон.

Лабораториите и местата за тестване би трябвало да валидират и ревизират определения разбор в границите на тяхното оборудване, преди да стартират клинични проби. “

П.С. Малцина бяхме, които не се пречупихме под институционалния напън, под политическите операции, медийни офанзиви и корпоративен лобизъм, само че цената да си на страната на истината в интерес на хората несъмнено си струваше.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР