ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Даниела Горчева: Не искам утре да роня сълзи над ковчезите на приятелите си

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Не желая на следващия ден да роня сълзи над ковчезите на приятелите си, които не са се ваксинирали, тъй като се съмнявали в науката, а вярвали на бабини ми деветини и мангъровци.

Това разяснява във " Facebook " Даниела Горчева.

А Мангъров би трябвало да бъде изправен на съд за умишлена дезинформация във време на международна пандемия и да му бъдат отнети правата на доктор до края на живота.

Разберете, че:
- Шансът, в случай че не сте имунизирани, да НЕ се разболеете от коронавирус, е НУЛА.

- Няма ракийка, няма салатка, няма бг ген, който да ви опази.

- България е преди всичко в света по увеличена смъртност на глава от популацията, откогато е почнала пандемията - и то при спестена първа вълна, която нанесе най-големите провали в гъсто обитаемоте страни. Каквато България не е.

- Шансът след коронавирус да сте заровен или да сте неработоспособен, да сте руина в продължение на месеци и години, е голям.

- Непростимо е от малко малко образовани хора да не имат вяра на науката, а на психопати, жадни за медийна популярност, непростимо е да има безвъзмездна ваксина и да отказвате да се ваксинирате, макар че

ФАКТИТЕ са безспорни:

- Ваксините са безвредни, има към този момент над един милиард имунизирани, имунизираните са предпазени от тежко разболяване и гибел в резултат на болест с ковид-19. Ваксините са едно от най-големите научни достижения на човечеството.

- Вирусът е подъл, разсипва кръвоносната система на индивида и поврежда вътрешните органи.

- Дори млади, здрави хора, водили здравословен метод на живот и спортували, месеци след прекаран коронавирус са като старци и нямат сили за нищо, а качването по стълби им се коства невероятно изпитание.

- Естественият имунитет не е дълготраен, би трябвало да имате най-малко една имунизация, в случай че сте го преболедували, с цел да сте сигурни, че няма да ви връхлети повторно и това да се окаже съдбовно.

Инатете се още. Утре ще ви погребват или вие ще погребвате най-скъпите си същества.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР