ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Днес целият свят разбра, че Борисов е слуга на Ердоган

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Днес целият свят разбра, че Бойко Борисов е прислужник на турския президент Реджеп Ердоган. Ние си го знаехме, само че решението на Европейския съд по правата на индивида да осъди България за следващ път сложи страната ни в унизително състояние в международния щемпел. И за следващ път поради Борисов.

Бившият министър председател през последните дни с мотив и без мотив дава конференции. Дали обаче ще даде конференция и по този въпрос? Едва ли.

За интелектуалеца от Банкя понятия като човешки права, човешко достолепие и морал не значат нищо. Ако не може да ги пипне или види, като асфалта да вземем за пример, те за него не съществуват.

А за какво България бе наказана? През 2016 година българските служби тихомълком и небрежно предадоха на турските служби публицист (открит на границата с Румъния в товарен автомобил), потърсил леговище зад граница поради политическо гонене в неговата страна. Европейският съд по правата на индивида през днешния ден осъди България за нарушение на възбраната за нечовешко и унизително отношение, и на правото на дейно средство за отбрана по Европейската спогодба за човешките права. Журналистът изискал юрист, преводач и опция да потърси леговище. Вместо това той бе върнат на турските управляващи незабавно.

След опита за боен прелом в Турция Реджеп Ердоган предприе всеобщи чистки, в това число и против публицисти, упрекнати за връзки с проповедника Фетхуллах Гюлен, посочен от Анкара за уредник на метежа. И до момента в който западните страни упрекваха Ердоган в непозволени арести и нарушение на човешките права, неговият прислужник в София Бойко Борисов му предаваше дисиденти. Още тогава „ Шпигел” написа, че Борисов и основният прокурор по това време Сотир Цацаров, в нарушаване на интернационалните конвенции, са помагали на Ердоган да преследва свои съперници.

Само дни преди парламентарните избори Борисов отиде на крайници в Истанбул, с цел да изпроси малко гласове от господаря си Ердоган. И се снима с него, само че българското знаме не присъстваше на фотографията. Бившият ни министър председател продаде българските ползи за жълти стотинки.

А през днешния ден България беше наказана като страна, която жестоко погазва човешките права. Благодарим, Борисов, аферим!

Бел.ред.
И двете партии, Има Такъв Народ и ГЕРБ, на думи са твърдо за мажоритарния избор и имат общо 128 депутата. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР