ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Николай Слатински: COVID-19 може да срине Путин

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
От COVID-19 с новите разновидности и изключително с индийския вариант, на Русия ѝ пари под краката, там стартира да става ужасно. Индийският вариант може да срине най-силно отношението към богоизбрания Путин, който от своя самозабравил се Олимп нехае за COVID-19 и насажда тайни теории с най-официозните си медии.

Това разяснява във " Facebook " Николай Слатински.

Броят на инфектираните и умрелите пораства. Социологическите организации долавят освен съмнение, освен това възходящо, измежду съветското общество към имунизациите, само че и засилващо се съмнение към съветската ваксина " Спутник ". Може да се окаже, че като другите векторни ваксини и за тази слуховете за нейната успеваемост са мощно пресилени.

Европа също е безпределно разтревожена.
Само българинът се държи не като европеец, а като руснак във връзка с ваксинирането. Преди седмица ваксинираните за седмица бяха общо 112823 души, а за през вчерашния ден завършилата седмица те са 83219 души. През предходната седмица 74594 души бяха получили втората си доза, а през през вчерашния ден завършилата седмица те са 50092.

Аз се безпокоя за българите, а даже доста близки мои хора – просветени, млади, образовани, възпитани във религия в науката не желаят да се ваксинират, напряко сърцето ми се къса!

Не е открито друго решение на тази пандемия с изключение на имунизирането!
Четвъртата вълна чука на българската врата. От вътрешната ѝ страна!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР