ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Лъжат ни нагло и с лекота

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Не сме проспали последните 6 месеца, гневят се афектирано здравните управляващи на хорското съмнение и упреци. Даже доста сладко ги проспахте. Нали мултифункционалният ви патрон разгласи победа. И си легнахте. 6 месеца имахте за един обикновен проблем, който е в основата на битката с ковид. Към днешна дата той е покъртително неуреден, а е от фундаментална значимост.

Джипито е споделило по телефона какво да се пие, само че без рецепта не дават антибиотик. Без антибиотик пък иде пневмония. Електронни предписания - дрън-дрън - 6 месеца мисловна пауза. Скандали по аптеките. Жулим чайчета и витамини и чакаме късата съчка. Така, още в самото начало, рухва цялата къщурка на построената от непрестанен безпорядък система.

Положението е " Седи дома, чети " Шок ". И това е единствено началото на драмата, чисто домашната драма, преди да се стигне до контакт със 112 и ви откарат към незнайното. Ако изобщо дойдат, несъмнено. Защото това става след ден, два или изобщо не се случва.

Мераклиите за герои през днешния ден са доста. Без капка подигравка измежду тях поставям аптекарите, които дават антибиотик без рецепта под угрозата от злокобни санкции. Клета, малоумна система. По-глупава и от конференция на НОЩ.

" Никой не е отказал прегледи. Напротив - концепцията да се създадат COVID-сектори в профилирани лечебни заведения целяха пациентите да могат да се лекуват “, споделя чичкото с тежката служба - самият народен здравен контрольор, негово здравно величество доцент Ангел Кунчев.

Отвратителна неистина. Прегледи се отхвърлят всеобщо и единствено заплашителен саможивец може да твърди противоположното с сходна небрежна лекост. А за COVID-сектори пред лечебните заведения отвън столицата мъчно може да се приказва. В една от двете варненски лечебни заведения, където има подобен, отхвърлят да те прегледат в този бранш, в случай че имаш джипи. И откакто и персоналният ти доктор отхвърля да ти постави една слушалка - завършек на опазването на здравето. Иначе призозавават да се въздържаме от самолечение. Безподобен цинизъм.

Проспахте ги тези 6 месеца, драги. Много надълбоко ги проспахте. Пълен шок.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР