Фактът, че Лудогорец притежава футболисти от висока класа носи всякакви

...
Фактът, че Лудогорец притежава футболисти от висока класа носи всякакви
Коментари Харесай

Лудогорец ще спечели солидна сума от участието на Пьотровски на Евро 2024

Фактът, че Лудогорец има футболисти от висока класа носи всевъзможни бонуси на клуба. Един подобен стабилен доход ще бъде сбъднат от Якуб Пьотровски и присъединяване му на европейските финали през това лято.

Универсалният футболист е титуляр в полския отбор и с главен принос за класиране на финалите.

УЕФА ще заплаща на клубовете малко над 9 000 евро на всеки състезател, който е на Евро 2024. Периодът обгръща 10 дни преди първия мач на тима до ден след последния дуел.
 Виляреал демонстрира интерес към Якуб Пьотровски
Виляреал демонстрира интерес към Якуб Пьотровски

Вижте детайлности

Полша е в най-тежката група " D " на форума дружно с Франция, Нидерландия и Австрия, като шансът за класиране в директните елиминации не е изключително огромен.

Първият мач на Полша е против Нидерландия на 16 юни, а това значи, че " орлите " ще получат отплата най-малко за 20 дни - от 6 юни до 26 юни, като на 25 юни е последният дуел с Франция. Това подсигурява на разградчани най-малко 180 000 евро, написа " Мач Телеграф ".

УЕФА стартира да изплаща обезщетения на клубовете от Евро 2008 в Швейцария/Австрия, където 180 клуба се възползваха от 43,5 милиона евро. През 2012-а година за Евро 2012 в Полша/Украйна 575 клуба се възползваха от сумата от 55 милиона евро. Наличната сума за клубно систематизиране беше в допълнение увеличена за Евро 2016 във Франция до 150 милиона евро.

Евроцентралата изпаща пари и за състезател на мач за Лигата на нациите и в квалификациите за Европейското. Сумата е към 3600 евро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР