Fairphone, компания, известна с ангажимента си към устойчивото производство, се

...
Fairphone, компания, известна с ангажимента си към устойчивото производство, се
Коментари Харесай

Изтекли изображения на предстоящия Fairphone 5 разкриват модерен дизайн

Fairphone, компания, известна с уговорката си към устойчивото произвеждане, се приготвя да пусне най-новото си предложение – Fairphone 5.

Предстоящият смарт телефон наподобява ще надгради триумфа на своя предходник, Fairphone 4, имайки поради публични рендери, оповестени от Android Authority. Той дава обещание да промени пазара на смарт телефоните, като в същото време резервира модулния дизайн и сменяемите елементи, с които марката е известна.

Компанията Fairphone остана вярна на своите полезности, като резервира сменяемата батерия – това разрешава на потребителите елементарно удължат живота на устройството си. Включването на слотове за MicroSD и SIM карти подсигурява разширено предпазване и опция за безпроблемна промяна на SIM карти.

Fairphone също има намерение да предлага аварийни елементи за други съставни елементи, като да вземем за пример USB Type-C порт, намалявайки електронните боклуци и насърчавайки дългата приложимост на устройствата.

Запазвайки емблематичния триъгълен модул на камерата, Fairphone 5 вкарва няколко образни промени. Вече на екрана има дребен изрез за предната камера, който разрешава по-завладяващо преживяване за потребителите. Изтекли рендери също допускат, че Fairphone 5 ще има по-тънки рамки на екрана, подобрявайки естетическия външен тип на устройството.

Въпреки че съответни механически детайлности, дати на стартиране и информация за цените към момента не са известни, специалисти от промишлеността спекулират, че Fairphone 5 може да дебютира през идващите няколко месеца. Ангажиментът на Fairphone към устойчивостта, комбиниран с акцента върху етичното произвеждане, получи необятно утвърждение и запалянковците с неспокойствие чакат формалното известие.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР