Фадрома прегази и уби на място 66-годишен работник в добричкото

...
Фадрома прегази и уби на място 66-годишен работник в добричкото
Коментари Харесай

Фадрома прегази и уби на място работник

Фадрома прегази и умъртви на място 66-годишен служащ в добричкото село Ловчанци. Трагедията е трудова акцидент, защото се е случила през работното време на починалия и на работното му място, написа "Монитор ".

Около 09.30 ч. в четвъртък, в стопанския двор на „ Трио Агро “ ООД, се е товарела рапица. 66-годишният Костадин Костадинов бил наоколо до фадромата и с метлата събирал падналото зърно. Предполага се, че в един миг по някакъв метод е паднал на земята, водачът на фадромата не го е видял и го е премазал. Според локални хора в Ловчанци, водачът споделил, че усетил по какъв начин тежката машина минава върху нещо меко.

На място в стопанския двор пристигнали екипи на ОД на Министерство на вътрешните работи, на дирекция „ Инспекция по труда “ и на Центъра за незабавна здравна помощ. Медицинските експерти единствено открили гибелта на Костадин

Съдружници в „ Трио Агро “ ООД са трима души. По непотвърдена информация, един от тях е управлявал фадромата. Костадин Костадинов живее в Ловчанци, има три дъщери и внуци. Погребението му ще е в събота.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР