Фадо е душата на Португалия, а е провъзгласена за най-красивият

...
Фадо е душата на Португалия, а е провъзгласена за най-красивият
Коментари Харесай

Най-красивият глас на фадо за първи път в Пловдив

Фадо е душата на Португалия, а е провъзгласена за най-красивият глас на фадо! Ексклузивно достоверно преживяване чака и гостите на града на 18 юни 2022 година. Античен спектакъл ще посрещне певицата, която първо завладя родината си, а по-късно доби впечатляваща известност в Бразилия и целия свят.

Мария Кармо Карвало де Андраде, позната на публиката си като Карминьо е най-разпознаваемият португалски актьор. Албумите й доближават платинени тиражи, изнася концерти в целия свят, а запаметяващите й се синглите заемат водещи места в международни ранглисти. Карминьо е момиче, което еднообразно добре стои на кориците на музикалните и фешън списания. В шеметната й кариера справедливо място ще откри и идният концерт в.

Карминьо и нейната група ще излязат на сцената в 19.30 часа с цел да потопят публиката в „ саудаде “ - мъчно преводимата на различен език или музикален жанр носталгия по любов… или по различен метод казано - ФАДО!

Ден преди шоуто на Carminho, ще имаме опция да се наслaдим на още едно музикално преживяване - очаквайте елементи за концерта на 17 юни 2022 година (петък), още веднъж в Античен спектакъл, Пловдив! От в този момент можем да кажем – в случай че сте обожател на огнените ритми – запазете уикенда 17 и 18 юни 2022 година за топли страсти в Пловдив! Оле!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР