Facebook съобщи, че няма теч на потребителски данни след мащабния

...
Facebook съобщи, че няма теч на потребителски данни след мащабния
Коментари Харесай

Няма теч на потребителски данни след срива на Facebook

Facebook заяви, че няма теч на потребителски данни след огромния срив на мрежата късно в понеделник, който продължи и тази нощ, съобщи БГНЕС.

``Нямаме доказателства, че има теч на потребителските данни вследствие на срива``, се споделя в известие на основния офис на мрежата в Калифорния. ``Нашите инженери откриха, че измененията в конфигурацията на главните рутери, виновни за координирането на мрежовия трафик сред центровете за данни, са довели до нарушение на връзката сред рутерите``, оповестяват още от офиса на компанията. 

Фейсбук, Instagram и WhatsApp възстановиха работа след шестчасов срив. Безпрецедентното спиране на достъпа до трите платформи, които са  благосъстоятелност на Фейсбук, провокира безпорядък и сътвори проблеми на доста хора по целия свят. 

Прекъсвания на достъпа до обособени уеб страници и приложения с друг мащаб и дълготрайност се случват постоянно, само че световни сривове, освен това за часове, са необичайност. 

Състоянието на притежателя на Фейсбук Марк Зукърбърг се е стопило с повече от 6 милиарда $ единствено за няколко часа поради спад в цената на акциите на компанията на борсата.

" Фейсбук, Instagram, WhatsApp и Messenger се връщат на линия в този момент. Съжалявам за спирането през днешния ден - знам какъв брой доста разчитате на услугите ни, с цел да останете свързани с хората, на които държите ", написа Зукърбърг.

Сривът на Фейсбук стана обект на голям брой смешки в конкурентната обществена мрежа Twitter, където засегнатите консуматори се трансферираха за информация.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР