Facebook планира да промени името си, съобщи порталът Verge, позовавайки

...
Facebook планира да промени името си, съобщи порталът Verge, позовавайки
Коментари Харесай

Facebook ще промени името си

Фейсбук възнамерява да промени името си, заяви порталът Verge, базирайки се на чудесно осведомен източник. възнамерява да промени името си, тъй че то да отрази фокуса на компанията върху построяването на " метавселена ", се споделя в известието на портала.

Ръководителят на обществената мрежа възнамерява да разиска преименуването на компанията на годишната конференция Фейсбук Connect, която ще се организира на 28 октомври, само че измененията може да бъдат оповестени по -рано.
 Facebook е отровен и предизвиква насилието - някогашен управител в компанията приказва пред Сената Facebook е отровен и предизвиква насилието - някогашен управител в компанията приказва пред Сената
Франсис Хоугън, някогашен продуктов управител в екипа на Фейсбук, се яви на чуване в американския Сенат откакто два дни по-рано изнесе...

Според портала, вследствие на ребрандирането, приложението Фейсбук ще стане едно от многото, следени от компанията майка. Новото име се пази в строга загадка и даже не всички членове на управлението го знаят. Предполага се, че то може да има нещо общо с Horizon - името на виртуалните офиси, създадени от Фейсбук, написа БГНЕС.

„ Метавселената ” съгласно изпълнителния шеф на Фейсбук Марк Зукърбърг, ще даде огромни благоприятни условия за изява на хора с креативен специалности, и на тези, които желаят да живеят, работят и да се забавляват надалеч от центъра на града.

Социалната мрежа Фейсбук е учредена през февруари 2004 година от 19-годишния американски студент Марк Зукърбърг. Компанията Фейсбук има услугите Messenger, WhatsApp и Instagram. Зукърбърг е на трето място в листата на най -богатите американци: при започване на септември положението му се прави оценка на 134,5 милиарда $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР