Facebook Messenger е едно от най-използваните приложения. А знаете ли

...
Facebook Messenger е едно от най-използваните приложения. А знаете ли
Коментари Харесай

10 готини трика за Facebook Messenger

Фейсбук Messenger е едно от най-използваните приложения. А знаете ли какъв брой доста забавни неща можете да вършиме с него? За някои от тях евентуално даже не сте подозирали.

Таен чат

Искате да проведете „ прикрит “ чат, в който известията да изчезват след заложено от вас време? Няма проблем. Опцията важи за съвсем всичко (текст, фотоси, стикери). Но не и за групи, заплащания, GIF-ове, както и за видео и гласови известия.

Ето по какъв начин става.

Създаване на прякори

Ако желаете, можете да измененията името на индивида, с който си пишете, като да вземем за пример вместо него въведете прякора му. Той ще се вижда единствено от вас двамата.

За да извършите тази смяна, кликнете на името на потребителя в горната част на приложението (в чат прозореца), и изберете Nicknames.

Изтрийте обещано известие за всички в чата

Като елементарен консуматор вие можете да „ изтриете “ известие, като задържите пръста си върху него (в мобилната версия) и изберете “Remove ”. Преди можехте да го махнете единствено за себе си. Сега обаче ще видите две варианти – “Remove for you ” (само за вас)  и “Remove for everyone ”. (за всички). В настолната версия на Messenger би трябвало да кликнете на многоточието вдясно или отляво на известието – тогава ще видите опцията “Remove ”.

Има обаче две уловки – можете да го изтриете за всички в границите на 10 минути от изпращането. Това значи, че въпреки всичко в случай че сте написали известие на неверния човек (или пък сте съжалили, че сте натиснали бутона Send секунда по-късно), може да поправите тази неточност за някакъв интервал от време. Освен това индивидът насреща ще види, че сте изтрили някакъв текст.

Уеб приложение

Messenger разполага и със свое уеб приложение, налично на www.messenger.com. Макар и с орязани функционалности, то в действителност е много комфортно.

По-големи емотикони

Знаете ли, че в случай че задържите пръста си върху емотикона в долния десен ъгъл, той ще стане по-голям? Aĸo зaдъpжитe пo-дългo иĸoнĸaтa тя щe зaпoчнe дa “тpeпти ” и cлeд тoвa щe cи въpнe cтapия paзмep.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР