Ф утболът е един от най-популярните и атрактивни спортове, затова

...
Ф утболът е един от най-популярните и атрактивни спортове, затова
Коментари Харесай

Топ 5 най-красиви футболисти, които ще гледаме на Европейското първенство

Ф утболът е един от най-популярните и атрактивни спортове, по тази причина и футболистите са едни от най-желаните и привлекателни мъже измежду спортистите. Някои от тях са в описите на секси личностите от години, а други са напълно нови попълнения.

Ето и кои са най-красивите играчи в международния футбол:

Еден Азар

Възраст: 29
Височина: 1.75 м.
Държава: Белгия
Отбори: Белгия, Реал Мадрид

Еден Азар ни омайва с атрактивната си визия и очи с цвят на небе. Белгийският футболист игра дълго време за Челси, а прехвърлянето му за Реал Мадрид беше един от най-скъпите във футболната история. Еден Азар е женен за Наташа ван Хонакер, с която имат три деца.

Оливие Жиру

Възраст: 34
Височина: 1.90 м.
Държава: Франция
Отбори: Франция, Челси

Оливие Жиру е френски професионален футболист, който играе като нападател за Националния си футболен тим и за Челси. През 2012-18 година той играе за различен клуб във Висшата лига - Арсенал. Оливие е известен със своята привлекателна осанка и наследник взор. Със брачната половинка си Дженифър Жиру са дружно от 2011 година и имат четири деца.

Кристиано Роналдо

Възраст: 35
Височина: 1.87 м.
Държава: Португалия
Отбори: Португалия, Ювентус

Роналдо е един от най-великите футболисти в историята на футбола. Той е победител в последното Европейско състезание по футбол през 2016 година Днес Роналдо е един от най-печелившите спортисти в света и спортиста с най-вече почитатели в обществените мрежи.

Аркадюш Милик

Възраст: 26
Височина: 1.86 м.
Държава: Полша
Отбори: Полша, Наполи

Милик е полски професионален футболист, който играе за италианския футболен клуб Наполи. 26-годишният футболист има обаятелен външен тип и е един от най-красивите футболисти в света сега. Женен е за Джесика Зиолек.

Килиан Мбапе

Възраст: 22
Височина: 1.78 м.
Държава: Франция
Отбори: ПСЖ

Дебютира на игрището през 2015 година и от този момент не стопира да катери стълбичката. Днес е един от най-известните и най-богати футболисти в света. Печелил Лига 1 за млад състезател на годината и премията Golden Boy. С присъединяване си в Световното състезание по футбол през 2018 година той стана най-младия френски състезател, отбелязал гол на Световното състезание.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Шефът: - Иванов, от Вас би станал съвършен нарушител! - Защо, шефе? - Не мога да открия нито една диря от работата, която сте свършили… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПредполага се, че Джей Зи и Бионсе са купили този Rolls-Royce Boat Tail за $28 млн. " Европейски Съюз отпуска 14 милиона евро в помощ на претендентите за участие ", съобщи Оливер ВархейПрезидентът се срещна с първия зам.-помощник секретар в Министерството на финансите на САЩТова удостовери пред шефовете на културните институции отрасловият министърТова се показва в публична позиция на новата коалиция, изпратена до медиитеОт партията изпратиха позиция до медиитеПрокуратурата го упрекна в причиняването на лека телесна повредаКакво още откриха учените:Жертвата лиши живота си четири дни по-късноКомпанията " Пфайзер " отговориОт ведомството дават и подробна информация за четирите препарата, които се употребяват у насГлавният прокурор е изпратил писмо до служебния вицепремиер по публичния ред и сигурност и министър на вътрешните работиКаква е причинатаМинистерството на опазването на здравето е разпоредило осъществяването на проверкиКомисията предлага и да се преразгледа механизм
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР