езпрецедентен сблъсък между двама чистокръвни Рибари имаха възможността да видят

...
езпрецедентен сблъсък между двама чистокръвни Рибари имаха възможността да видят
Коментари Харесай

Николай напусна „Игри на волята: България” след прецедент

езпрецедентен конфликт сред двама чистокръвни Рибари имаха опцията да видят феновете в „ Игри на волята: България “. Поредицата от четири загуби принуди синьото племе да изпрати двама от своите на Арената и Екатерина и Николай получиха опция да премерят сили в борба за оцеляване. Двамата излязоха с подготвеност да се борят за мястото си измежду най-хубавите играчи, само че тестванията по многокомпонентното трасе обтегнаха до краен лимит нервите на Николай и той отхвърли да приключи дуела.

В съюзническия дуел Йоанна и Чудомир имаха задачата да подредят елементи от тетрис в съвършен куб. За първи път в историята на „ Игри на волята: България” съдружниците се провалиха и след двучасова главоблъсканица те не съумяха да доведат до край предизвикването и да дадат преимущество на нито един от двамата застрашени от овакантяване.

Малко по-късно устремени към успеха, номинираните стъпиха на Арената. Двубоят изискваше от тях самообладание, съобразителност, експедитивност и изострен разум. Николай поведе след прекосяването през първото затруднение, само че Екатерина бързо навакса и завоюва дребна преднина при втория детайл. Сервитьорът и модел опита да резервира позицията си, нарушавайки разпоредбите и получи наказване, което го забави с една минута. Нетърпението и компликациите, които изпита с трудността, го извадиха от равновесие, а по-късно и от играта по негово лично предпочитание. Това негово решение накара Катя сама да приключи предизвикването.

„ Тук разбрах, че мога да бъда подобен, какъвто съм и в действителния си живот. Каквото ми е на сърцето, това ми е и на езика. Горд съм от себе си!”, съобщи изрично Николай, напускайки Арената за финален път.

Победата на йога и ски инструкторката ѝ донесе имунитет, с който се класира в последната седмица от конкуренцията и по този метод стана първия сигурен финалист в „ Игри на волята: България”. „ Много ме е гняв, че се съобщи. Не съм очаквала въобще, че Николай би се отказал. Вече имам 380 гроша, само че насладата ми след такава борба е малко горчива”, сподели Екатерина след края на дуела.

Междувременно в Резиденцията Жътварите към този момент обмислят вероятни сюжети за развиването на идните борби, а Рибарите тръпнат в очакване да схванат кой ще се завърне. Финалът е все по-близо и всяка победа е от голяма важност, а идната седмица ще сервира и на двете племена доста изненади и непредвидени обрати. Кое от тях ще бъде победител в последната Териториална борба за сезона и за какво зрелищният капитански конфликт във вторник ще се окаже решителен, както никой до момента?

Гледайте „ Игри на волята: България “ всеки работен ден от 21:00 ч. по NOVA. Следете всичко на и на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР