Езотеричният анализатор Красимир Куртев, който е Doctor Honoris Causa, общественик,

...
Езотеричният анализатор Красимир Куртев, който е Doctor Honoris Causa, общественик,
Коментари Харесай

Наш астролог с кошмарна прогноза за 2021, огласи 22 критични дни по месеци

Езотеричният анализатор Красимир Куртев, който е Doctor Honoris Causa, държавник, таен публицист, херменевтик и мъдрец, даде своята прогноза за 2021 година Ето какво предвижда той в изявление за

- В началото на 2020 година предрекохте катаклизмите, които идват с Голямата трансформация- те се оказаха надалеч по огромни и от най-големите ни страхове. За сметка на това посрещаме 2021 с нови страхове и неустановеност, непознати на нашите генерации. Какво споделят звездите по този въпрос?

- Нещо повече, в една от своите анализаторски изявления предвидих и точната дата - 13.03.2020 година, за детонацията на COVID-19 в България. Звездата Алгол си сподели тежката дума и пандемията от ден на ден и повече ескалира в края на 2020 година.

От 25 ноември 2020 година Сатурн към този момент ще се настанила в квадрат с Уран, това е знак за началото на непредвидени стопански рецесии, финансов срив, висока безработица водеща до беднотия, компликации от всевъзможен темперамент, обществено неодобрение и безредици, и множества митинги.

От 26 декември 2020 година е почнал съответствува на Марс с Уран. Очаква се пиковата мощност да започва от 20 януари 2021 година с последна дата 13 февруари 2021 година. Паралелно с това събитие Уран, Юпитер и Сатурн минаха в един квадрат, като в това време Марс е прогресира. Също по този начин Уран навлиза в знака Водолей.

Това рисково енергийно събитие ще даде опция втора вълна от коронавирусни инфекции, която може да бъде по-лоша от първата. Най-вероятно ще се стигне до ескалация на световно социално-напрежение и повишаване на митингите от всевъзможен темперамент. Прогресиращата прецесия на Марс и навлизането на Уран във Водолей ще се повтори през 13 април 2023 година.

Предоставям на читателите месеците и датите през които се чакат бурни безредици, катаклизми и безредни промени в стопански, политически и болестотворен проект:

Януари: 17 и 20;

Февруари: 13,17 и 21;

Март: 26;

Април: 15 и 23;

Май: 14 и 23;

Юни: 5, 14 и 22;

Юли: 13 и 29;

Август: 19;

Септември: 27;

Октомври: 8 и 11;

Ноември: 10;

Декември: 11 и 24;

- Какво ни носи Ерата на Водолея и подготвени ли сме за нея?

- Пренареждането на планетите, които изобилстваха и изобилстват през тази година, дават явен знак за формалното привършване на Ерата на Риби и активацията на Ерата на Водолей. Всъщност съгласно античните персийски астролози Ерата на Водолей е навлязла още през 1969 година, а съгласно актуалните астролози началото на новата Ера е почнало 1999 година.

Според моите калкулации годината на новата Ера е дейна от 2012 година на 25 ноември. Тази Ера бих могъл да я окачествя като Ерата на огромната Революция. В момента претърпяваме следващата гражданска война и този път революцията безусловно стартира от нас.

Сиреч какви са нашите каузи като факт, тъй като до днешна дата ни бе предоставена опцията да се грижим за себе си. Това обаче не се случи. Периодът 2021 - 2022 година е последният изпит за човечеството да влезе във вибрациите на вселенските закони.

Преминаваме към по-състрадателна фаза. Трябваше да осъзнаем, че благоденствието е в нравствен проект, а не в веществен. Предстои и да получим нова информация, която може да бъде извадена на бял свят. Когато осъзнаем, че нашият свят не е черно-бял, ние ще стартираме да откриваме всички нюанси на сивото, които постоянно са били там - Горе.

Сатурн и Плутон ще бъдат във Водолей (това ще се случи през 2023 г.), и тогава ние ще се научим групово, по какъв начин да се грижим за себе си и по какъв начин да се грижим и един за различен (това зависи от всички нашия избор на свободна воля, и планетите го подкрепят). На нас са известни шест раси, които са живели на Земята: Поларянска, Хиперборейска, Лемурийска, Атланска, Арийска, и в този момент навлиза Славянската раса, която изисква от нас доста отговорност.

- Кое е цифрата на идващата година и какво вещае то?

- Мнозина смятат, че 2021 година е с осцилация на цифрата 5, но бих ги разочаровал, тъй като настъпващата година е с осцилация на цифрата 3 - (2020 година е с осцилация на цифрата 9, което значи завършек на един интервал и началото на нов такъв).

Разбира се, това е цифрата на светата троица, т.е. от нас се изисква повече покорност, осмисляне на нещата и примирие. Бих желал ясно да подчертая, че от 2018 година до 2025 година човечеството попада в библейските седем гладни години.

Ала както към този момент подчертах нагоре Ерата на Водолей провокира революции след революции. Вкратце повече нематериалност и по-малко насърчения към материалното. Принципът на Вселената за вземането и даването ще бъде крайъгълен камък от 2021 до 2023 година. В случай, че не го спазим Ерата на Водолей ще бъде като преддверието на Ада. Тоест мъчно ще се приспособяваме към новата Ера.

- Вече информирахме читателите кои ще са ретроградните планети през идната година, какви са вашите препоръки за тези интервали?

- Меркурий ще премине в назадничав режим три пъти през 2021 година. От 30 януари до 21 февруари ще се настани във Водолей. През този интервал ще настъпят недоразумения в политически, стопански и фамилен проект като цяло.

От 29 май до 22 юни пъргаво ще се настани в Близнаци. Това е предизвестие за допускането на неточности във всяко едно отношение и е целесъобразно по опция да се заобикалят подписването на контракти, закупуването на нови предмети и пробутване на нови закони, или планове.

Периодът на назадничав Меркурий, който започва от 27 септември и ще завърши на 18 октомври във Везни, ще докара до неподходящи резултати, срив на нервната система и най-много способността на обществото мъчно да осъществя желанията си.

Ретроградната Венера ще изиграе огромна роля по отношение на финансите, обаче вложенията направени през тази ретроградна фаза биха могли да изгубят своята стойност. Вкратце, в фамилен и финансов проект могат да се чакат обилни разтърсвания.

През този интервал се обрисува „ ликвидация “ на електората в една или друга партия. Политическите интриги най-вероятно ще стартират точно през ретроградна Венера.

Юпитер завърта своето придвижване на 20 юни 2021 година във Водолей и завършва на 18 октомври в Козирог.

Много е евентуално мероприятието “COVID-19 “ още веднъж да заеме връх. Тази прецесия на Юпитер най-вероятно ще засегне фамилните двойки, които са в разгара на разногласия и спорове. Не е изключено това да се отрази в политически и стопански проект, изразено в битката за доминиране. Интересното при назадничав Сатурн е, че стартират да се изплащат кармичните задължения, по тази причина би трябвало доста деликатно да подходим в държанието си.

Периодът на назадничав Уран ни разрешава да проучваме нашите реакции при едно или друго събитие. Също по този начин ни дава късмет да преосмислим и организираме потребностите си от смяна.

Когато ретроградният пренос на Нептун се задейства, множеството от нашите фантазии и идеали ще стартират да се разграждат. Това ще ни принуди да се примирим с действителността. Когато Плутон навлиза в ретроград, е добре да се замислим по какъв начин се оправяме с отговорностите на поетите от нас задължения. Трябва да бъдем по-внимателни и смирени пред всяка неподходяща обстановка.

- Природните или икономическите катаклизми ще имат превес през 2021?

- На този въпрос бих дал отговор с две фрази: Предстоят извънредно тежки естествени бедствия и стопански земетресения. Финансово светът ще влезе в темп едвам след 2030 година.

- Виждали се края на корона рецесията?

- Предвид изменящата се планетарна обстановка, допуска, че въздействието на COVID-19 ще стартира да понижава през декември 2020 година и през целия януари 2021 година. Това обаче не изключва, какви ограничения ще подхващат тези, които управляват обществата международен мащаб. Колкото, дали ще има край COVID-19 бих могъл да кажа, че оттук нататък до трето потомство човечеството ще заживее с всички типове Корона вируси.

- През март по закон в България би трябвало да се проведат постоянни парламентарни избори. Какви са вашите прогнози? Да чакаме ли съществени промени?

- Промените в политически проект за България мога да ги окачествя като една от най-големите политически покупко-продажби. Ще има както купени гласове, по този начин и ликвидация на електората по сред партиите. В случай, че от началото на декември 2020 до края на февруари 2021 година обществото и властимащите овладеят своята емоционалност, изборите ще се проведат постоянно по закон.

Бих могъл да ви разкрия една загадка, на която ще станете очевидци - предстоят такива политически рокади, че и най-видните политически анализатори биха се изненадали. И за край, дано всяка една партия да бъде наясно, че няма да получи това, което чака!

- До какви промени ще докара промяната на караула в Белия дом?

- Новият президент Джо Байдън ще се сблъска с доста проблеми през 2021 година, започвайки с опълчването на хората от неговите вътрешни кръгове. Отношенията ще се изострят както във вътрешен, по този начин и в международен аспект.

Докато преди време американската нация се е смятала за обединена, то през 2021 година американското общество ще разграничено на другари или врагове. Също по този начин, можем да чакаме съществени спорове сред поколенията.

Слабата фигура на Байдън по астрологичната му карта ще засегне интернационалните връзки и има възможност да вкара страната си във война. До краят на август 2021г. се обрисува „ непредвидена “ наклонност за импийчмънт на новия американски президент.

Смяната на караула в Белия дом не вещае положително за страната ни, а в противен случай можем да се превърнем в цел на Балканите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР