Езикът се явява като огледало на случващото се вътре в

...
Езикът се явява като огледало на случващото се вътре в
Коментари Харесай

Състоянието на езика може да подсказва за някои от тези ЗАБОЛЯВАНИЯ

Езикът се явява като огледало на протичащото се вътре в нас. Състоянието му съумява да ни подскаже за редица здравословни нарушавания, като диабет, проблеми с бъбреците, спад в имунната система или друго.

Когато езикът е изцяло чист и по него липсват каквито и да е налепи, това значи, че човек няма никакви проблеми със здравословната система.
Какво можем да разберем от положението на езика
Запомнете, че колкото по-наслоени са налепите върху тази част от човешкото тяло, в толкоз по-напреднал стадий вероятно е болестта. Разбира се, това напълно не значи, че не се нуждаете от лекарско мнение, даже в противен случай. Задължително е да се консултирате със експерт, тъй като е допустимо налепите да са резултат от друго нещо и да нямат нищо общо с вашите прогнози и тълкувания.

Въпреки това обаче ще ви споделим информация за това по какъв начин да се информирате най-общо за здравето си по положението на самия език.

Ако налепът по езика е с кафяв цвят, това може да значи, че страдате от хронична алкохолна интоксикация.

Синкавият нюанс по езика е допустимо да сигнализира за проблеми, свързани със сърцето.

 Притеснителните положения на езика, които издават за възможен проблем Притеснителните положения на езика, които издават за възможен проблем
Всекидневното миене на зъби приключва постоянно с разчистване на езика. Той и вътрешната част на бузите са места, на които се задържат и раз...

Напълно гладката повърхнина на този орган нашепва за гастрит с ниска киселинност. При доста грапава повърхнина става въпрос за гастрит с висока киселинност.

Хората, които постоянно усещат болки в междинната част и краищата, това може да е първи симптом за белодробно заболяване.

При децата доста постоянно се следи по този начин нареченият ”географски език ” и нормално става въпрос за проблеми, свързани с храносмилателната система.

Следете деликатно положението на вашия език и в случай че нещо ви тормози или настъпят промени, които досега не сте следили, най-добре се посъветвайте със експерт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР