Езикът на депутатите ни е най-голямото национално падение и благословия

...
Езикът на депутатите ни е най-голямото национално падение и благословия
Коментари Харесай

Езикът на депутатите ни е най-голямото национално падение и благословия за всеки простак

„ Езикът на депутатите ни е най-голямото национално проваляне и благословия за всеки тъпанар, без значение от ролята му в обществото, да вилнее и да унижава наред. Уроците по какъв начин се прави това безнаказано се леят от парламентарната естрада. “ Това написа във фейсбук журналистът Лияна Панделиева.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Езикът на депутатите ни е най-голямото национално проваляне и благословия за всеки тъпанар, без значение от ролята му в обществото, да вилнее и да унижава наред. Уроците по какъв начин се прави това безнаказано се леят от парламентарната естрада.

Народното събрание се трансформира в помийна яма из която, пременени в скъпи тоалети, цапат и ритат глупави, елементарни, обикновени, първосигнални, нападателни и безпосочни люде.
Всяка концепция за народен блян е потопена в празнословието на ненавист и наплевателството, съчетани с липса на обикновени умения по дебатиране.

Достатъчно е един да пльосне имитация за „ мазно кафе “, и „ опитните “ в политиката се хващат шарани и беснеят, вилнеят, изясняват, цитират, описват, тръшкат се…

Те толкоз си могат.

Нищо чудно, че преобладаващият брой от българите са склонни да повярват на безусловно всеки фалшификат във ФБ, безмозъчно заимствуван няколко хиляди пъти.
Кадрите са от през днешния ден от реномирана осведомителна организация с топ професионални фотографи, които снимат действителната обстановка.

Хм, дамммм.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР