Ей, това женското отмъщение равно няма. За пореден път се

...
Ей, това женското отмъщение равно няма. За пореден път се
Коментари Харесай

Женско отмъщение: Златка Райкова и Ивана Главчева първи дружки след раздялата й с Джизъса!

Ей, това женското възмездие равно няма. За следващ път се убеждаваме в изказванието, откакто стана ясно, че Златка Райкова се е сдушила с някогашната на Джизъса - Ивана Главчева. Кога скъсаха последните двама, по кое време се сприятелиха със Златито, само че ето на - факт.

Това призна самата русокоска с коментар в нета, в който написа във връзка на щерката на рапъра Ванко 1 - " да, всички някогашни доста се харесваме и се разбираме "... Надали това ще се понрави на Джизъса, тъй като е ясно коя е тематиката номер едно за дамите му, само че никой не го пита.

Близки до Райкова разкриха, че тя е в положителни връзки и с Полина Спасова, като всички се скъсват да плюят и да разискват кусурите на футболиста. Дай им на женорята злословия и розови саги и ги остави...

Самият Благой призна преди дни, че огромната му поредна обич е отишла в " канализацията ", само че спря дотук и не пожела да посочи детайлности. Знае се, че концепцията за раздялата им е пристигнала от Ивана, само че повода още веднъж е той, както постоянно.

" Благой не може да направи никоя жена щастлива. Хубаво им е на девойките единствено и само, до момента в който ги смъква и още не са му " клекнали ". Вържат ли се един път, станат ли му гаджета и всичко завършва. От романтиката не остава и диря, а той се трансформира радикално в саможивец ", разказваше преди време Полина Спасова.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: благой георгиев Златка Райкова Джизъса Ивана Главчева Полина Спасова Златка Райкова и Ивана Главчева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР