Европредседателството завършва по достоен начин за България, каза в предаването

...
Европредседателството завършва по достоен начин за България, каза в предаването
Коментари Харесай

Павлова за председателството: Мисията успешна

Европредседателството приключва по заслужен метод за България, сподели в предаването „ Лице в лице” по bTV министърът за българското европредседателство Лиляна Павлова.

Мисията беше изпълнена сполучливо, безапелационна беше тя.

„ България промени имиджа си и е заслужен и почитан сътрудник в Европа. Българите имаме с какво да се гордеем”, акцентира Павлова.

Трябва да имаме повече самочувствие и убеденост в себе си, тъй като показахме, че можем, знаем и с нищо не сме по-лоши, означи тя.

По думите ѝ вотовете на съмнение към кабинета не са помрачили европейското ни председателство.

Според Павлова тематиката за Западните Балкани е препотвърдена в общоевропейския дневен ред. Тя посочи, че Западните Балкани са приоритет и за австрийското председателство след нашето дружно с тематиките „ Сигурност и миграция” и „ Дигитална Европа”.

„ Виждаме цялостна последователност на нашите старания и работа”, заключи Павлова.

До края на годината тя ще има задължения като министър. На въпрос дали ще води листата на ГЕРБ на евроизборите, тя отговори: „ Това е решение, което партията ще вземе”.

„ Нямам нито самоцел да съм министър, нито самоцел да съм евродепутат. За мен е значимо да имам добра реализация там, където мога да осъществявам експертизата, която натрупах”, акцентира Лиляна Павлова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР