Европейското турне на поп звездата ANASTACIA стартира преди броени в

...
Европейското турне на поп звездата ANASTACIA стартира преди броени в
Коментари Харесай

АNASTACIA стартира европейското си турне

Европейското турне на поп звездата ANASTACIA започва преди броени в Холандия. Турнето, носещо името на най-новия албум на американската дива - EVOLUTION, включва над 38 спирки. Сред тях са Люксембург, Германия, Швейцария, Италия, Чехия, Унгария, Англия, Финландия и още доста други. Концертът ѝ в България ще се организира на 1 юли в зала 1 на НДК.

Аnastacia ще зарадва феновете с най-големите си шлагери, като Left Outside Alone, Not That Kind, Paid My Dues, Sick and Tired и I'm Outta Love. Разбира се, ще чуем и песни от седмия ѝ студиен албум EVOLUTION.

Evolution въплъщава силата на Anastacia да продължи напред, макар подлия рак, с който се бори два пъти през 2003 и 2013 година. Приема завръщането му като задача, с цел да приказва и пее свободно за него пред други хора, които страдат от болестта или обичат творчеството ѝ – същинско и (категорично) нехарактерно. Любимата ѝ ария от албума е Stamina, тъй като всички имат потребност от “stamina” в живота си (в превод – опцията да продължиш, да устоиш и да имаш физическа и психическа воля), както и песента Boxer, поради смелостта да поемаш ударите и да не разрешаваш някой от тях да те повали.

„ Във всяка ария от албума има власт. Искам моята музика да приказва на хората, да им оказва помощ, когато минават през сложен интервал и да им покаже, че всичко е допустимо. Можеш да оцелееш, да еволюираш. Погледнете ме! “, споделя Аnastacia.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР