Европейското подразделение на Hyundai обяви подробности около обновената версия на

...
Европейското подразделение на Hyundai обяви подробности около обновената версия на
Коментари Харесай

Hyundai направи IONIQ 5 още по-добър

Европейското поделение на Hyundai разгласи детайлности към обновената версия на напълно електрическия си модел IONIQ 5, включително и неговата по-спортна версия IONIQ 5 N Line.

Основните новости при IONIQ 5 и IONIQ 5 N Line са свързани с софтуерните подобренията, главното от които пък е увеличеният потенциал на интегрираната батерия- от 77.4 kWh до 84 kWh , което е гаранция за спомагателна самостоятелност.

За още по-голям свободен пробег приказват също по този начин измененията в екстериора на електрическия автомобил, който получава нови предна и задна ризница (дължината на колата е увеличена с 20 мм до 4655 мм), нови аеродинамично усъвършенствани джанти, както и по-голям (+50 мм) заден спойлер.

Промени са настъпили и в интериора на IONIQ 5, в който откриваме спомагателни бутони за ръководство на постоянно употребени функционалности, ново място за системата за безжично зареждане на мобилен телефон, нов волан и други.

Нова при IONIQ 5 и IONIQ 5 N Line е инфо-развлекателната и информационна система- Navigation Cockpit (ccNC), като нейните функционалности ще бъдат подобрявани във времето с функционалността за възобновяване по въздуха ( OTA ).

Системите на повишение на сигурността и асистиране на ръководството са увеличени с Hands-On Detection (HOD), Lane Keeping Assist, Remote Smart Parking Assist 2 (RSPA 2) и система за отбягване на удар (PCA-F/S/R).

От Hyundai споделят също по този начин, че IONIQ 5 ще предложи още по-комфортно пътно държание, спомагателна сигурност посредством оразмерени на удар зони и система от осем защитни въздушни възглавници, и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР