Продължаващото вече 25 години сътрудничество между BMW и MotoGP продължава

...
Продължаващото вече 25 години сътрудничество между BMW и MotoGP продължава
Коментари Харесай

BMW M5 е новата кола за сигурност на MotoGP

Продължаващото към този момент 25 години съдействие сред BMW и MotoGP продължава и през тази година, откакто баварската компания даде следващата кола- този път BMW M5, която да извършва функционалностите на автомобил на сигурност на елитния мото шампионат.

BMW M5 Safety Car, което означи премиерата си на спортната писта по време на Гран при на Мизано, е създадено въз основата на серийната версия на спортния автомобил и идва с M HYBRID задвижваща система- V-образен, осемцилиндров M TwinPower Turbo мотор и интегриран електромотор, с обща оптималната мощ от 727 конски сили. Конфигурацията е изпълнена с 8-степенна M Steptronic роботизирана предавателна кутия и M xDrive система за задвижване на четирите колела.

Новата кола за сигурност на MotoGP е изпълнена с тематично винилово покритие, дизайнът на което е въодушевен от BMW M Hybrid V8, което BMW M Motorsport употребява в FIA World Endurance Championship, включително и 24-те часа на Льо Ман и североамериканските IMSA серии.

Автомобилът е дооборудван с редица елементи и аксесоари от портфолиото на BMW M Performance Parts, включително карбонови детайли в предната и страничните елементи на купето, карбонова капачка на резервоара и други. За осъществяването на главните си функционалности, колата е получила спомагателна осветително и известителна система на тавана, седалки Recaro 6-точкови защитни колани, пожарогасителна система и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР