Европейското подразделение на Ford разпространи информация за нова специална версия

...
Европейското подразделение на Ford разпространи информация за нова специална версия
Коментари Харесай

FORD KUGA в специална GRAPHITE TECH версия

Европейското поделение на Ford популяризира информация за нова специфична версия на SUV модела KUGA, наречена GRAPHITE TECH EDITION и с главен акцент върху неповторимите стилистични детайли и богатото общоприетоо съоръжение.

FORD KUGA GRAPHITE TECH EDITION е изпълнен в извънреден за серията Grey Matter екстериорен цвят, смесен с нови 19-цолови алуминиеви джанти и опция за в допълнение надграждане с тематичен Black пакет.

В оборудването на KUGA GRAPHITE TECH EDITION, която е налична за всички модификации на модела, включително и зареждаемата (PHEV) хибридна версия, са включени общоприетоо редица системи за повишение на дейната сигурност и асистиране на ръководството, включително адаптивен круз-контрол, система за уведомяване при позициониране на друго транспортно средство в сляпото леке на погледа на лидера, прожекционен head-up екран, деен паркинг помощник, диодни фарове, образован помощник на скоростта, система за различаване на пътните знаци и други.

Новата специфична версия на KUGA се създава в завода на Ford във Валенсия и първите доставки на автомобила се чака да бъдат осъществени през юни.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР