Европейско правосъдие, обща енергийна политика и обща политика за европейска

...
Европейско правосъдие, обща енергийна политика и обща политика за европейска
Коментари Харесай

Радан Кънев ще се бори за обща европейска прокуратура, енергийна политика и отбрана

Европейско правораздаване, обща енергийна политика и обща политика за европейска защита и сигурност - това са трите целта, които лидерът на листата за евроизборите на " Демократична България " Радан Кънев очерта по време на откриването на акцията на обединението. 
 Радан Кънев: Излязох от властта по-беден, в сравнение с влязох
Според него е значимо в българите да се сътвори чувството, че " има кой да накаже Цветановците ", да се подсигурят енергийна самостоятелност и положителни цени за семействата, както и да се води обща европейска политика, която да направи България сигурна страна, въпреки и в нерешителен регион. 

Кънев разяснява, че според него България принадлежи в Европа, тъй като организацията е гаранция за мир.

" Има някой, който е по-голям от хляба, и това е мирът. Защото без мир няма благоприятни условия за развиване, няма разрастване на капацитет, няма независимост, няма самун, няма сигурност. Повече от половината европейски страни не биха могли да бъдат мирни, в случай че не бяха част от Европейски Съюз ", съобщи той, като добави, че борещите се срещу Европейски Съюз, скрито или очевидно, се борят срещу мира на децата си. 

Кънев акцентира, че съгласно него България би могла да има огромно въздействие върху политиката на Съюза, само че тази опция бива възпрепятствана от политическия потенциал на ръководството ни.

" България е междинна европейска страна и по население, и по повърхност. Колко дребна беше Португалия на Барозо години наред? Колко дребна беше 10-милионна Швеция, когато Карл Билд беше неин външен министър и на практика ръководеше външната политика на половин милиард души? ", запита Кънев. " Много бяха огромни. И България може да бъде доста огромна. България е дребна, тъй като е тъкмо толкоз огромна, колкото е огромен политическият потенциал на Бойко Борисов ", добави той. 

Според Кънев икономическите индикатори не са положителни, тъй като го " няма откраднатото от ръководството на ГЕРБ и Движение за права и свободи и на Тройните обединения преди този момент ".

" Демократична България " може доста повече, с цел да бъде България огромна в мощна и единна Европа ", приключи той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР