Европейският въздухоплавателен гигант Airbus обяви, че скоростта на производство на

...
Европейският въздухоплавателен гигант Airbus обяви, че скоростта на производство на
Коментари Харесай

Airbus леко ускорява плановете за производство

Европейският въздухоплавателен колос Airbus разгласи, че скоростта на произвеждане на самолети ще остане на ниски равнища за дълго време, предава .  Компанията актуализира индустриалните темпове на модела A320, като последователно ги увеличи от 40 на месец, които сглобява сега, до 43 единици на месец през третото тримесечие и 45 бройки през четвъртото тримесечие на годината. Въпреки растежа тези размери са под 47-те, които компанията произвеждаше към юли, предходната година.

В случая с модела A220, той ще премине от четири до пет самолета на месец в края на първото тримесечие на годината, както към този момент беше планувано. Що се отнася до широкофюзелажните самолети, Airbus уточни пред Националната комисия за фондовия пазар (CNMV), че чака да поддържа настоящия ритъм на произвеждане постоянен: пет самолета A350 на месец и по два A330. 

„ Airbus продължава да следи от близко пазара. С тези ревизирани каданси той резервира способността си да задоволява търсенето на клиентите, като в същото време пази способността си да продължи да се приспособява към еволюцията на международния пазар ”, изясни компанията в изказване, изпратено до регулатора. 

Този индикатор на европейския промишлен бранш чака пазарът на търговски самолети да се върне на равнищата преди пандемията сред 2023 и 2025 г. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР