Европейският съюз отслабва като международен играч, ако държавите напуснат пакта

...
Европейският съюз отслабва като международен играч, ако държавите напуснат пакта
Коментари Харесай

Юнкер: ЕС отслабва като международен играч, ако напуснем пакта за миграцията

Европейският съюз отслабва като интернационален състезател, в случай че страните изоставен пакта на Организация на обединените нации за миграцията.

Това предизвести ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, представен от съветски медии.

 Правителството няма да поддържа Глобалния пакт за миграцията на Организация на обединените нации Обновена
Правителството няма да поддържа Глобалния пакт за миграцията на Организация на обединените нации

Решението е на съдружния съвет

В началото на ноември министър председателят на Чехия Андрей Бабиш изрази предпочитание да извади страната от миграционното съглашение. По-рано през днешния ден държавното управление на България отхвърли да поддържа присъединение на страната към контракта.

Ако една или две страни членки на Европейски Съюз изоставен пакта на Организация на обединените нации за миграцията , това ще отслаби Европейски Съюз като интернационален състезател, акцентира Юнкер.

Юнкер разяснява и комерсиалните връзки със Съединени американски щати. Той съобщи, представен от " Ройтерс ", че Европейски Съюз договаря с Белия дом на всички равнища за отбягване ескалиране на комерсиалното напрежение със Съединени американски щати.

" Работим на всички равнища с Белия дом ", сподели Юнкер на конференция, проведена от вестник " Зюддойче цайтунг ". Той добави, че ще се срещне с Доналд Тръмп на форума на Г-20 в Аржентина в края на ноември.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР