Европейският съюз настоява за въвеждането на девети пакет от санкции

...
Европейският съюз настоява за въвеждането на девети пакет от санкции
Коментари Харесай

ЕС подготвя девети пакет от наказателни мерки срещу Русия

Европейският съюз упорства за въвеждането на девети пакет от наказания против Русия в отговор на нашествието ѝ в Украйна. Това сподели при посещаване във Финландия ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен.

 
Работим интензивно, с цел да ударим Русия там, където ще я заболи, с цел да притъпим още повече нейния потенциал да води война против Украйна, и мога да разглася през днешния ден, че работим с цялостна скорост по деветия пакет от наказания.
Урсула фон дер Лайен – ръководител на Европейска комисия

Тя е уверена, че " доста скоро ще бъде утвърдена световна горна граница на цените на съветския нефт дружно с Г-7 и други огромни сътрудници ". " Няма да се успокоим, до момента в който Украйна не надделее над Путин и неговата противозаконна и варварска война ", сподели още Фон дер Лайен.

Междувременно Екологичен потенциал утвърди с огромно болшинство икономическа помощ от 18 милиарда евро за Украйна. Комисията предлага Киев да получава сумата на равни елементи, като изплащането на заема ще стартира след 10 години. Лихвите по него ще бъдат покрити от страните членки на Съюза.

Тези средства ще послужат за подкрепяне на съществени публични потребности, измежду които работата на лечебни заведения и учебни заведения, обезпечаване на заслон, възобновяване на изумената от съветските удари инфраструктура. Предвижда се заемът да бъде изплащан 35 години, само че против усвояването му Украйна би трябвало да организира редица промени.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР