Европейският съюз може да се справи с миграционната криза, само

...
Европейският съюз може да се справи с миграционната криза, само
Коментари Харесай

ЕС може да се справи с миграционната криза, само ако е единен

Европейският съюз може да се оправи с миграционната рецесия, единствено в случай че е обединен и взаимен - това е позицията на  президентите на България и Полша.

Румен Радев и Анджей Дуда са разискали по телефона средата за сигурност в прилежащите на Европейския съюз райони по самодейност на полския държавен глава.

Двамата считат, че защитата на европейските външни граници в дълготраен проект изисква подготвеност на Европейския съюз за реакция при изключителни обстановки, недопускане на пробиви в сигурността и филантропични рецесии.

Дуда е поздравил Радев за преизбирането му за втори мандат като президент.

Президентът на Полша Анджей Дуда е подготвен да спомага на Северна Македония за започване на договаряния за участието на страната в Европейския съюз. Това е декларирал самият той по време на визитата си в Скопие, съобщи преди три дни полският вестник " Газета правна ". 

Според изданието Дуда е показал, че сега управляващите в България се образуват след избори, само че в случай че те имат проблеми, свързани с приемането на Скопие в блока, той е подготвен " също да се включи, тъй че да се стигне до решение, което разрешава Република Северна Македония да встъпи в Евопейския съюз на естествени учредения ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР