Европейският съюз критикува като жестоко и нечовешко налагането на смъртно

...
Европейският съюз критикува като жестоко и нечовешко налагането на смъртно
Коментари Харесай

ЕС критикува като жестоки присъдите за убийството на Хашоги

Европейският съюз подлага на критика като грубо и нечовешко налагането на смъртно наказване за наказаните за убийството на журналиста Джамал Хашоги

“ЕС недвусмислено, постоянно и без изключение се опълчва на използването на смъртното наказване “, се споделя в изказване на службата за външна активност във връзка произнесените пет смъртни присъди от от престъпния съд в Рияд.

“Това е грубо и нечовешко наказване, което не работи като сдържащо и съставлява недопустимо отричане на човешкото достолепие “, се прибавя в изказването.

Европейски Съюз упорства да се ангажира отговорността на забърканите в убийството посредством транспарантен и обективен развой.

Хашоги беше погубен, откакто влезе в постройката на консулството на 2 октомври 2018 година Той отишъл да вземе документи, нужни, с цел да може да се ожени за Хатидже Джендиз, която го чакала извън. След изгубването му Саудитска Арабия дълго време не даде информация какво се случва. Накрая се разбра, че той е бил удушен в посолството, а по-късно тялото му е било изнесено на части.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР