Европейският съюз и НАТО сформират коалиция за борба с Русия,

...
Европейският съюз и НАТО сформират коалиция за борба с Русия,
Коментари Харесай

Сергей Лавров: Европейският съюз и НАТО сформират коалиция за борба с Русия

" Европейският съюз и НАТО образуват коалиция за битка с Русия ", съобщи съветският външен министър Сергей Лавров, представен от NOVA.

„ Когато стартира Втората международна война, Германия събра под знамената си забележителна част, в случай че не и по-голямата, от европейските страни за война против Съветския съюз. Сега е същото – Европейски Съюз и НАТО събират тъкмо такава модерна коалиция за битка, а с огромна възможност и за война с Русия. Ще следим всичко това доста внимателно”, сподели той.

Според министъра, политическата линия на Европейския съюз удостоверява нежеланието му да се стреми към основаването на единно пространство от Атлантическия до Тихия океан и да извърши съглашението с Русия за развиване на общото пространство в филантропичната област, както и в областите стопанска система и сигурност.

„ Европейският съюз потвърждава, че не желае никакви обединителни трендове в Европа, че не извършва и няма желание да извърши съществуващите договорености сред Русия и страните от Европейски Съюз по отношение на развиването на общите територии в региона на стопанската система, в филантропичната област и вътрешната сигурност. И не желае да извършва тези задания, които бяха дефинирани в сходство с високите цели за основаване на общо пространство от Атлантическия до Тихия океан. Всичко е зад тила ни, всичко е в миналото”, сподели той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР