"Европейският съюз е с водещо значение за поддържането на мира

...
"Европейският съюз е с водещо значение за поддържането на мира
Коментари Харесай

Европа се нуждае от обща мигрантска политика, каза Борисов на раздяла с Мишел

"Европейският съюз е с водещо значение за поддържането на мира и стабилността в района в подтекста на мигрантската рецесия. Затова продължаваме задълбочаването на разговора и общите европейски дейности, би трябвало да намерим трайни решения ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на срещата си с ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел преди той да замине от София за Анкара, оповестиха от държавната пресслужба.

"Европа се нуждае от обща емигрантска политика, от незабавни решения, които съм уверен, че могат да бъдат реализирани единствено в разговор с всички наранени страни, в това число и Турция ", е подчертал министър председателят Борисов.

Бойко Борисов изтъкнал, че от основно значение е ръководството на миграцията в сегашния миг да се прави по изчерпателен и съгласуван метод, в сходство с правилата на солидарността и споделената отговорност. Това остава приоритет за България, която продължава да обезпечава високо равнище на сигурност на външната граница на Европейски Съюз, показал още Борисов пред Шарл Мишел.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР