Европейският съвет възложи на Европейската комисия да проучи допълнителни възможности

...
Европейският съвет възложи на Европейската комисия да проучи допълнителни възможности
Коментари Харесай

ЕС подготвя допълнителни санкции срещу Русия

Европейският съвет разпореди на Европейската комисия да изследва спомагателни благоприятни условия за нови стопански наказания против Русия. Това се показва в заключенията, признати тази нощ от държавните и държавните ръководители на страните от Европейски Съюз в Брюксел.

Европейски Съюз отбелязва потребността от корав координиран отговор на всяко последващо злоумишлено и нелегално деяние от съветска страна. Европейският съвет слага задачата да се проучат благоприятни условия за налагането на спомагателни ограничавания против Русия, в това число в региона на стопанската система.

Отбелязва се, че Европейски Съюз остава открит за съдействие с Москва по въпроси от съвместен интерес като ситуацията в Либия и Сирия, нуклеарното съглашение с Иран. Европейският съвет показва очакване Русия да покаже политическа воля и да спре дейностите против Европейски Съюз, европейските страни и други страни.

Без консенсус по въпроса за допустима среща с Путин

Държавните и държавните ръководители на Европейския съюз са разискали и са отхвърлили самодейността на немската канцлерка Ангела Меркел и френския президент Еманюел Макрон за осъществяване на среща на водачите на блока с съветския президент Владимир Путин, съобщи нощес самата Меркел, представена от Ройтерс.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР