Европейският младежки форум (ЕМФ) и Министерството на младежта и спорта

...
Европейският младежки форум (ЕМФ) и Министерството на младежта и спорта
Коментари Харесай

Европейски младежки форум и Министерство на младежта и спорта: Имаше пропуски по време на конференцията в София

Европейският юношески конгрес (ЕМФ) и Министерството на младежта и спорта на България (ММС) изготвиха обща позиция по отношение на, проведена в границите на процеса на Европейски Съюз “Структурен разговор ” и Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз в интервала 16 до 19 април 2018 година в София.

В нея се показва:

“Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз сложи като приоритет бъдещото на младежите, като основната задача на Конференцията беше основаването на Европейски юношески цели и сполучливото им показване. Единайсетте Европейски юношески цели съчетаха концепциите и мненията на 49 389 младежи на континента посредством съвещания, диспути, полемики и събития на тематика “Младежта в Европа: Какво следва?” Това е крайният резултат от тази конференция, принос на младежите от цяла Европа, и той не би трябвало да бъде подценяван поради скорошните събития. Работата по младежките цели ще продължи по време на  Европейската младежка конференцията в Австрия, където участниците ще разработят проект за осъществяването на младежките цели.

Бяха регистрирани пропуски по време на конференцията и това хвърли сянка върху резултата от общата ни работа. Заедно ще продължим да работим за бъдещия развой на Структурния разговор, с цел да предотвратим сходни обстановки в бъдеще. След дълъг развой на съвещания, на 16 май Европейската комисия ще показа новото предложение за Структурен разговор. Европейски Младежки Форум, техните организации членки и Министерство на младежта и спорта ще работят в партньорство, на база насъбрания опит през годините, с цел да посрещнат потребностите и упованията на повече младежи в бъдеще.
Продължаваме да работим дружно, с цел да развием младежките въпроси в Европа.”

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР