Европейската Зелена партия одобри своя манифест на конгрес в Лион.Документът

...
Европейската Зелена партия одобри своя манифест на конгрес в Лион.Документът
Коментари Харесай

Европейската Зелена партия прие предизборната си програма

Европейската Зелена партия утвърди своя манифест на конгрес в Лион.Документът ще служи като обща стратегия за всички зелени обединения на континента за европейските избори през юни, само че е и пътна карта за идващите 5 години в Европейския парламент. Дава се приоритет на укрепването на Зеления пакт и подобряването на обществената правдивост.
Първата глава приканва за зелен и обществен пакт. Това е метод да разбираем за какво екологията освен не е зложелател на обществената правдивост, само че е единственото надеждно решение за реализиране на обществена правдивост през днешния ден и отговор на рецесията в покупателната дарба. Това е съществена грижа на европейските жители през днешния ден.
Мелани Вогел – съпредседател на Европейската Зелена партия

Друг приоритет за Зелените ще бъде отбраната на демокрацията и върховенството на закона в Европейския съюз. Те желаят и решения на геополитическите рецесии.Пред Euronews делегати настояха, че екологичната политика към момента би трябвало да бъде главен приоритет за Европа макар апелите за пауза в напъните за климата.
Това, което слушам и от неправителствените организации, и от бизнеса, е: дано имаме упорит зелен преход. Трябва да го създадем дружно, да включим и частния бранш. Десните споделят, че би трябвало да прекратим Зелената договорка, да спрем всички диалози за прехода. Но аз не слушам това нито от гражданското общество, нито от частните компании. Те желаят проект, който се движи напред, а не обратно.
Расмус Нордквист – член на Европейската Зелена партия

Това е манифестът, който ще би трябвало да пазят водачите на листата на Зелените – Тери Райнтке и Бас Ейкхаут. Те двамата и партията като цяло са уверени, че могат да реализират по-добър резултат на изборите, в сравнение с им отреждат социологическите изследвания. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР