Европейската шампионка Ваня Стамболова, която сбъдна мечтата си да участва

...
Европейската шампионка Ваня Стамболова, която сбъдна мечтата си да участва
Коментари Харесай

Шампионката Ваня Стамболова влиза влюбена във „Фермата“


Европейската шампионка Ваня Стамболова , която сбъдна фантазията си да взе участие в най-мащабното съревнование в тв ефира „ Фермата “, което започва преди броени минути в ефира на bTV , е щастлива, че има цялостната поддръжка на обичания си мъж Веско за новото предизвикателство в живота си, видя HotArena .

Въпреки че раздялата им може да продължи цели три месеца, защото спортистката желае да бъде първата жена-победител в шоуто, половинката й не се възпротивил на желанието й и я уверил, че любовта им може да й бъде спомагателен тласък да побеждава в конкуренцията.

От малко повече от година Ваня е щастлива с половинката си Веско , с който се срещнали около общи другари, на разкриване на заведение във Варна.

Според техни близки, връзките им са извънредно съществени и нищо чудно след края на „ Фермата “ двамата даже да вдигнат женитба . Въпреки че в предишното Ваня е имала няколко съществени връзки, отдадеността й на спорта не разрешила те да се задълбочат задоволително. Сега обаче, когато се изявява като треньор, а не като играч, Стамболова има опцията да се прояви като любвеобилно гадже и да отдаде огромна част от времето си на Веско. Тя се надявала, че той е индивидът, с който ще сътвори семейство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР